Najbolji tehnički pregled u Zemunu

Za većinu vlasnika vozila proces registracije predstavlja izvor stresa, iako to ne mora biti neprijatno iskustvo. Ukoliko unapred adekvatno  pripremite vozilo i ako odaberete najbolji tehnički pregled u Zemunu, nećete strepeti od registracije vozila.

Kako sami da olakšate proces registracije

Pre svega pripremite dokumenta – ličnu kartu, polisu osiguranja i saobraćajnu dozvolu. Postarajte se da se podaci u svim dokumentima podudaraju. Na tehnički pregled dovezite čist auto kako bi spoljašnji pregled što lakše i kraće bio obavljen. Budite sigurni da imate sve od obavezne opreme. Proverite  da stakla, retrovizori i svetla nemaju fizičkih oštećenja, da su metlice brisača u redu i dopunite tečnost za čišćenje vetrobranskog stakla. Naprsline na vetrobranskom staklu se tolerišu ako su manje od 10mm, kao i manje naprsline na staklima, dok se oštećenja karoserije do 5% više ne tolerišu. Takodje, pripremite ateste za sve nefabričke promene i dodatke, poput spojlera, zatamnjenih stakala ili kuke za vuču.

Ispravnost svih mehanizama i sistema

Tehnički pregled podrazumeva proveru ispravnosti upravljačkog i kočionog mehanizma, rashladnog i izduvnog sistema, motorne grupe, svetla i svetlosne signalizacije, sistema za odvođenje izduvnih gasova, osovinu, točkove i pneumatike. Vlasniku vozila nije dozvoljeno prisustvovanje tehničkom pregledu, a kompletan proces tehničkog pregleda se snima. Ukoliko se utvrde nedostaci na vozilu, vlasnik ima rok od tri dana da otkloni nedostatke kako ne bi morao ponovo da plati tehnički pregled.

Najčešći razlozi da  vozilo ne prodje tehnički pregled

Obično su to sitni problemi koje je moguće rešiti u kratkom roku, kao što su: nedostatak nekog dela obavezne opreme, kvar na jednom od svetala, ili test ovalnosti kočenja, odnosno vrednost koja mora biti manja od 20% po točku. Takodje, zbog novih rigoroznijih mera vozila koja proizvode više nedozvoljenih čestica u izduvnim gasovima neće moći da prodju tehnički pregled.

Naše usluge

Naš servis Vam nudi najbolji tehnički pregled u Zemunu, uz izdavanje registracione nalepnice. Pregled traje do 45 minuta, a Vi se za to vreme možete opustiti uz kafu ili piće našeg caféa. Ukoliko se utvrde odredjene nepravilnosti, možemo ih ukloniti u našem servisu u najkraćem roku. Zakazite svoj termin putem broja telefona 011 210 11 11

Klijenti govore o nama

"Svake godine uspešno saradjujemo sa tehničkim pregledom Prvi Balkan jer imamo dosta vozila marke Fiat Ducato za našu usugu dostave hrane, zbog čega nam je potreban pouzdan partner."

Milan Vasković

"Auto mi služi za posao i otkada saradjujem sa Prvi Balkan tehnički pregledom, više ne moram da brinem o registraciji vozila niti da idem u MUP."

Snežana Milivojević

Puni tehnički pregled i servis

Ugrinovačka 227b

Grčića Milenka 49